Kampanjnytt — Allmännyttans energisparkampanj —

Duschklockan gör succé

duschklockor_web
Den 17 november släppte Allmännyttans Energisparkampanj en ny film med energiarbetaren Harry Bengtsson. I filmen presenterar han sin uppfinning Duschklockan som hjälper människor att spara energi genom att duscha kortare. För att uppmuntra alla energisparare runt om i landet skänkte vi 1000 duschklockor till de första som mailade in en beställning. Duschklockorna tog slut på bara några få dagar.

– Det förvånar mig inte alls, säger Harry Bengtsson energiarbetare. Människor vill verkligen spara energi och duschklockan är suverän. Här har du ett verktyg som verkligen fungerar i vardagen. Klart att folk vill ha den!

Harry fyllde 50 år häromdagen och fick ytterligare 2000 duschklockor i present att dela ut. Även dessa är nu på väg i posten till energisparare över hela Sverige.

– Bättre present kunde jag inte få, säger Harry. Vi jobbar nu för fullt nu med att packa påsar och få iväg duschklockorna så snabbt det bara går.

Beställ en egen Duschklocka för 30 kronor
Om du inte var en av de första 3000 som lyckades få en kostnadsfri duschklocka så kan du ändå beställa en. Kanske en bra julklapp till energismarta vänner och bekanta!
Vi tar ut en självkostnadsavgift på 30 kronor inklusive moms och porto. Beställ duschklockan här! Faktura följer med leveransen.