1 april 2019

Husmöte viktig arena för planeringen

En gång i månaden har vi ett husmöte med alla aktörer som är medverkande i mötesplatsen. Den här gången var Läsfrämjandet, studieförbundet ABF och intresseorganisationen SKPF Pensionärerna med, och även Telge Bostäder så klart.

Det är svårt att hitta en tid när alla kan vara på plats samtidigt när vissa jobbar ideellt och bara kan komma kvällstid, medan andra engagerar sig på mötesplatsen via sina jobb.

På mötena pratar vi om utvecklingen i Lina Hage, vad som är på gång och mycket annat.

Den här gången pratade vi bland annat om sommarcaféet, som förhoppningsvis ska startas inom en månad. Dessutom bestämde vi att det blir en fotbollsskola under sommarlovet efter initiativ från ungdomarna. Vi har hittat en person som kommer att projektleda det hela, vilket känns jättebra!

 

På bilden, från vänster: Martin Kesenci från Telge Bostäder, Berolin Deniz och Marlen Eskander från Läsfrämjandet, Nancy Can från ABF samt Gunnar och Göran från SKPF.

 

Martin Kesenci
stadsdelsutvecklare på Telge Bostäder

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se