Intresseanmälan

Allmännyttan.se är en samlingsplats för vad Allmännyttan är och gör. Här kan ditt företag vara med och visa på exempel på hur ni bidrar med samhällsnytta.

En stor del av allmännyttan.se kommer bjuda på goda exempel på hur Allmännyttan tar samhällsansvar, inom olika områden. Självklart ska också ditt företag vara med och visa upp hur ni arbetar för att bidra till samhällsnytta!

Genom det här formuläret kan du anmäla intresse för att vara med. Efter att ni anmält kommer vi återkomma till er och arbeta tillsammans för att ta fram en bra artikel om er verksamhet.

Varje företag kan ha med flera exempel. Ju fler desto bättre!

Du kan också mejla direkt till allmannyttan@sabo.se. Berätta då lite vem du är och vad ert eller era exempel kan handla om.

Allmännyttans energisparkampanj hittar du numera på www.allmannyttan.se/energispartips.

 

Intresseanmälan

    Vad handlar exemplet om?

  • Om dig

  • Vi behöver veta lite om dig. Detta för att vi ska kunna kontakta dig om det fortsatta arbetet med exemplet.  • Nu är formuläret slut. Har du några frågor om allmännyttan.se eller om formuläret kan du kontakta Anna-Carin.Carnebro@sabo.se.

    Sista steget är att verifiera att du är en riktig person och inte en robot genom att fylla i två siffror nedan. Sedan klickar du på "skicka in" för att slutföra.
 

Verifikation

Det är Sveriges Allmännytta som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör. För mer information om Sveriges Allmännytta, besök vår hemsida.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se