7 oktober 2019

Tio minuter om livet och arbetslivet

Makay Gozar är en av de kvinnor som Portalen jobbar med för att stötta deras etablering på arbetsmarknaden. Idag kom Makay till Portalen för att lyssna på en livsberättelse som Portalen erbjuder som öppen aktivitet för alla, och innan livsberättelsen hann hon ett snabbt samtal med Natalia Bonilla, Portalens verksamhetsledare.

På tio minuter, sittandes i Portalens soffhörna, hann kvinnorna uppdatera varandra både kring hur de mår på det personliga planet och även kring arbetslivet. Makay hade varit på en arbetsintervju och väntade nu på svar, och Natalia hade ett förslag till Makay kopplat till ett företag som söker arbetskraft.

Samtalet slutade med att de skulle höras i telefon om bara två timmar när Natalia fått mer information om erbjudandet.

Jag blir så imponerad av detta! Enkelt, snabbt och personligt. Utan kötider eller byråkrati. Mellan två möten.

Hmm… Här kanske vi har nycklarna till framgång. Mer sånt!

 

På bilden, från vänster: Makay Gozar och Natalia Bonilla, verksamhetsledare på Portalen.

Anna Kanervo
projektansvarig för Allmännyttans innovationslabb

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se