25 februari 2019

Ungas förebilder blir fotoutställning

Hej Dagboken!

Jag heter Jenny Orahim och jag har blivit anlitad av innovationslabbet för att hjälpa ungdomar i Lina Hage att plocka fram förebilder från Södertälje som sedan ska visas upp i en fotoutställning.

Jag är annars utbildad socionom och arbetar sedan tre år tillbaka inom socialtjänsten. Anledningen till att jag vill arbeta med ungdomar och en fotoutställning i Lina Hage är för att ungdomarna här ska bli inspirerade och känna hopp och tro inför framtiden genom att ta fram de här förebilderna. Det känns också bra att få vara med och framhäva Södertälje kommun, främst området Lina Hage, i en positiv bemärkelse.

Jag har tidigare gjort något liknande inom Botkyrka kommun: ”Botkyrkas förebilder” där ett flertal framtagna förebilder fotograferades och visades upp i en fotoutställning vid Subtopia i Alby (bilden).

Det känns väldigt kul att nu även få göra detta i Södertälje kommun och att få träffa ungdomarna från Lina Hage som engagerar sig i det här.

Jenny Orahim
projektledare

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se