2 november 2018

Världskarta som förenar

Vi har satt upp en stor världskarta i receptionen, där man har möjlighet att sätta en nål på det land man kommer från. Syftet är att vi alla ska kunna se hur många olika nationaliteter vi faktiskt är ifrån – och att vi nu är i tillsammans i Boden, i vår lokal på BIS.

Kartan har bara varit uppe någon vecka, men redan lett till många intressanta samtal: Aha du är från det landet? Där har jag varit/där har jag bott/där har jag släktingar…

Världskartan förenar och leder till många positiva samtal och möten, fler än vi från början trodde. Glädjen är också stor över att stolt få visa att ”Jag är från det här landet”.

Häftigt och jätteroligt tycker vi alla!

 

Therése Hedlund
områdesutvecklare på Bodenbo

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se