15 oktober 2018

Lästräffar lockar barn och föräldrar

Idag hade vi möte och workshop med föreningarna i Lina Hage i Södertälje. Telgebostäder, studieförbundet ABF, Fornhöjdens IF och Läslandet fanns representerade och alla var lika taggade på att fylla den nya mötesplatsen med aktiviteter för barn, ungdomar och familjer i området. Här ska det bli studiecirklar i spanska, hälsofrågor, föräldraskap och mycket mer.

Läslandet har redan varit igång ett tag och bjudit in till träffar en gång i veckan. Då träffas barn och föräldrar för en läs- och kulturupplevelse. De använder bland annat teater för att återberätta eller utveckla en historia.

– Vi har nästan haft fullt i lokalerna på våra aktiviteter, intresset är jättestort, berättar Marlen Eskander och Berolin Deniz från Läslandet.

På bilden, från vänster: Berolin Deniz och Marlen Eskander från Läslandet.

Lena Liljendahl
expert på boendefrågor, SABO

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se