8 januari 2020

Rapporten godkänd – dags för nästa steg!

Vad har vi gjort under de senaste veckorna undrar ni kanske? Jo, vi har intervjuat, analyserat, skrivit, presenterat, fått feedback, skrivit om, lagt till, skruvat, räknat tecken, svettats – och till slut fått godkänt! Hurra!

Detta handlar så klart om vår slutrapport till Vinnova, som vår styrgrupp idag – den 8 januari – har godkänt. Nu kvarstår korrläsning och sista justeringar.

Det bästa med detta är att vi är så otroligt stolta över innehållet i denna rapport. Våra fyra innovationslabb har varit en enorm kunskapskälla, och vi är så tacksamma för att ha kunnat ta del av deras utvecklingsresa.

Dessa lärdomar vill vi så klart förvalta på bästa möjliga sätt. Första steget är rapporten till Vinnova, men efter det börjar ett annat viktigt arbete:  spridningen av lärdomarna till resten av landets alla bostadsaktörer.

Hold your horses – vi stannar inte här! Det här är bara början.

 

PS Tack styrgruppen – Anders Nordstrand, vd för Sveriges Allmännytta (till höger på bilden), Marie Linder, ordförande för Hyresgästföreningen och Thomas Sundén, vd för Sustainable Innovation (ej med på bilden) – för förtroendet!

 

Anna Kanervo
projektansvarig för Allmännyttans innovationslabb

Få nya inlägg i din inkorg

Följ oss på Instagram

Det är Sveriges Allmännytta (tidigare SABO) som står bakom allmännyttan.se. Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisation för allmännyttiga kommunala bostadsföretag över hela Sverige. Här på allmännyttan.se visar vi vad allmännyttan är och gör.

Vill du att ditt allmännyttiga bostadsföretags goda arbete ska synas här? Hör av dig!

Sveriges Allmännytta      Box 474, 101 29 Stockholm      08-406 55 00       info@sverigesallmannytta.se      www.sverigesallmannytta.se